Counseling

Het gevoel van een sterke druk tot presteren wordt vaak veroorzaakt vanuit een hoog verwachtingspatroon uit de omgeving. Het zijn dikwijls goedbedoelde meningen en adviezen die onvoldoende zelfvertrouwen tot gevolg hebben. Met als uitwerking een negatief zelfbeeld als resultaat.
In een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden die leiden naar meer zelfverzekerdheid en durf, volg ik. Of stuur ik bij. Via het groeipotentieel dat diep in iedereen verborgen ligt en het verbeteren van de competenties Stress-& Drukbestendigheid en Veerkracht. Zodat er positieve gevolgen in denken en gedrag ontstaan en eigen, uniek talent volledig benut kan worden en het geloof en kracht in eigen kunnen terugbrengt.
Waardoor er een oplossing komt in de situatie die vastgelopen is.
Er is altijd een weg die je verder brengt ! 

Ultralight_IMG_0906

"Waar een wil is, is een weg!"

“Het huidige verkeer is een “mooie” afspiegeling van de huidige 24-uurs economie: mensen reageren gestresst, geïrriteerd, hebben haast en zijn afgeleid door hun mobiel. Er is een grote toename van het gebruik van alcohol, drugs en andere genotsmiddelen.

Achter dit compensatiegedrag schuilen veel onderliggende emoties, zoals  Angst, Woede en Verdriet. Velen realiseren zichzelf allang niet meer dat hun houding zorgt voor veel gevaarlijke situaties en omstandigheden in het verkeer: vaak met maar een hele dunne scheidingslijn tussen leven en dood.

Ik heb in 2002 het WRM-certificaat (Wet Rijonderricht Motorvoertuigen) behaald.  Om geheel binnen mijn eigen expertise van competentieontwikkeling mijn werk ook op de openbare weg te mogen en kunnen doen. Door binnen een breed terrein dat verkeerseducatie omvat, van competentiegericht leren uit te kunnen gaan. Door vanuit een selectie aan competenties een positieve bijdrage te leveren aan een betere bewustzijnsmentaliteit: ten aanzien van verkeersveiligheid als breed maatschappelijk thema”

CU. X-je terug !
Dewi