Hondenuitlaatservice

De beste therapie voor elke hond!

» Kleinschalig

» Flexibel

» Gediplomeerd 

» Veilig vervoer 

Onze filosofie

De filosofie van onze HUS is het bieden van een service die een aanvulling is op de bewegings- en sociale behoeften van de hond. De basis is dan ook het uitlaten van een overzichtelijke groep honden in een natuurlijke omgeving. Hierbij wordt gezorgd voor voldoende afwisseling: door te variëren in de keuze van het hondenlosloopgebied.

Werkwijze

Je hond wordt opgehaald op afgesproken dagen en tijdstippen. Tijdens de wandeling draagt je hond een halsband met penning welke voorzien is met de contactgegevens van de Praktijk. De duur van de wandeling is gemiddeld 60 minuten. In hoofdzaak wordt tijdens de uitvoering van de dienstverlening gewerkt met een overeenkomst en eventueel sleutelcontract na een uitgebreide kennismaking met zowel baas als hond.

Veilig vervoer

Alle honden waarmee gewerkt wordt, worden altijd veilig getransporteerd. Onze bus voldoet aan alle voorwaarden om controleerbare en veilige condities onderweg te kunnen waarborgen. Vervoer vindt plaats in overzichtelijke aantallen, en nooit langer dan noodzakelijk. Veilig vervoer is een van onze speerpunten.

De roedel

Je hond wandelt mee met een evenwichtige roedel. Deze bestaat uit een selectie van honden die binnen de Praktijk dienst doen als Psychosociaal Hulphond©. De opbouw van- en dynamiek binnen de roedel maakt een goede balans tussen rust, harmonie en actie mogelijk. Het voorkomt te wild en te ruw spel tussen honden onderling: het verkleind de kans op overbelasting en mentale uitputtingstoestand.  Je hond is van harte welkom om aan te sluiten bij de groep!

Begeleiding

De HUS is in 2005 geïmplementeerd in onze Praktijk, en een erkend en gediplomeerd hondenuitlaatservice. Wij zijn in het bezit van het EHBO-diploma voor honden. Professionele begeleiding vindt plaats aan de hand van een aantal kwaliteitsstandaarden.

 

Tarieven

Er wordt gewerkt met een overzichtelijke tariefstructuur. Vaste klanten worden in de gelegenheid gesteld tot het kopen van een digitale wandelkaart, welke 6 maanden geldig blijft. De prijs van een wandelkaart is EURO 125,00 en geeft recht op vijf wandelingen.

Veel gestelde vragen:

IMG_1893