Dagopvang voor honden

Temidden van de veilige en overzichtelijke omgeving van onze ecologische tuin bevindt zich onze hondendagopvang. Geschikt voor honden van alle rassen* en alle leeftijden**: voor een dag, een weekend of zelfs een hele vakantie! Onze dagopvang is al vele jaren een vertrouwd adres voor betrokken hondenbaasjes. Ooit gestart als reguliere hondenuitlaatservice, maar inmiddels volledig geïmplementeerd als onderdeel van onze Praktijk.

Kleinschaligheid, flexibiliteit en professionaliteit typeren onze werkwijze.
We doen dit door kwaliteit boven kwantiteit te stellen zodat aan iedere hond afzonderlijk een leerzame, actieve en afwisselende dag aangeboden wordt.
Vanuit kwaliteitsoogpunt biedt onze dagopvang daarom plaats aan maximaal 6 honden.

Honden in onze opvang verblijven in het roedel. Zij kunnen onder preventief toezicht continue in- en uitlopen naar onze ecologische tuin. Deze is ongeveer 2500m2 groot. Op gepaste tijden maken zij gebruik van onze verzorgde, compleet ingerichte en verwarmde binnenruimte. Hier kunnen zij gescheiden rusten, eten en slapen.

Vanuit passie, gedrevenheid en enthousiasme zorgen we altijd voor een afwisselend dagprogramma.
Voor nog meer bewegingsvrijheid gaan we bijvoorbeeld regelmatig  wandelen in een van de hondenlosloopgebieden in de omgeving. De Loonse & Drunense Duinen, Chaamse Bossen, Cadettenkamp, Boswachterij Dorst, Ulvenhoutse Bossen en de Galderse Meren liggen op slechts 30 minuten rijafstand. Uiteraard worden de honden veilig vervoerd in onze speciaal daarvoor ingerichte hondenbus en dragen dan een halsband met penning voorzien van onze contactgegevens.
Wij volgde o.a. de Beroepsopleiding tot Erkend Hondenuitlaatservice en zijn in het bezit van het diploma EHBO voor honden. Het eventueel toedienen van medicatie kan met een gerust hart aan ons worden overgelaten.

Wij zijn flexibel in opvangdagen: volledig afgestemd op de behoefte van de klant. 

Honden kunnen worden gebracht op vooraf besproken dagen en tijden of desgewenst door ons worden opgehaald en weer veilig worden thuisgebracht.

Kennismaking:
Voordat een hond voor de eerste keer bij ons in de dagopvang komt maken wij eerst uitgebreid kennis met baas én hond. Dit vindt uitsluitend op afspraak plaats.

Tarief: 
EURO 25,00 per hond/ per kalenderdag

Baasjes van honden die regelmatig een dagje terugkeren,  kunnen gebruik maken van onze strippenkaart (gereduceerd tarief).

5-strippenkaart (1x per week) EURO 100,00
10-strippenkaart (>2x per week) EURO 175,00

* Hoog Risico Honden (HR-honden) en/of honden die niet gechipt, geregistreerd of volledig geënt zijn kunnen wij helaas niet ontvangen. Loopse teven in overleg.
** Puppie's en jonge honden tot 9 maanden, alsmede seniorhonden volgen een apart dagprogramma.